Om bloggen


Hej alla elever, föräldrar, kollegor och andra nyfikna!

Vad kul att ni hittat mitt virtuella klassrum. Jag som bloggar här heter Alexandra Wastesson och är lärare på Alviksskolan i Bromma. Våren 2012 drev jag bloggen, Den magiska skolan tillsammans med mina elever i årkurs 4 som en del av ett projekt i undervisningen i svenska. Den här terminen kommer jag att driva en inspirationsblogg som främst är till för ER, mina elever.

Bloggen är ett hjälpmedel för er att ha koll på mina ämnen, undervisningen och tips om sajter, spel och program som hör ihop med de olika ämnena. Ni får gärna kommentera, göra egna inlägg och läsa vad kamraterna skriver. Tänk på att använda ett trevligt språk så att alla kan trivas och lära i en positiv miljö!

Min förhoppning är att bloggen ska vara en mötesplats för kreativitet och stimulera till lärande utanför klassrummets väggar. Självklart är även föräldrar och lärarkollegor välkomna att inspieras av mitt arbete. 

Upphovsrätt: Alla bilder, musik och filmer som finns på bloggen är tagna antingen från bilddatabaser som tillåter publicering eller så har jag själv kontaktat upphovsmännen och fått tillåtelse att använda materialet. En hel del av materialet är även tillverkat av mig. Detta material är licenserat med Creative Commons symboler.  Creative Commons License
Information om vad som gäller för olika licenser finner du här http://www.creativecommons.se/

 Har du frågor eller funderingar är du välkommen att skriv en kommentar eller mejla mig: alexandra.wastesson@stockholm.se

1 kommentar:

  1. Hej Alexandra!
    Jag råkade komma in på din blogg och blev otroligt imponerad!! Vilket fantastiskt arbete du gör/gjort! Verkligen inspirerande, både för mig själv och säkerligen för din elever.
    Kul att se sådant engagemang!
    /Vänliga hälsningar lärare åk 4-6.

    SvaraRadera